Commissies » Zendingscommissie » GZB Deelgenoten Daan en Judith van der Kraan

GZB Deelgenoten Daan en Judith van der Kraan

GZB programma Deelgenoten  

Daan en Judith van der Kraan zijn 10 januari 2016 uitgezonden door de GZB vanuit de Hervormde Gemeente Dordrecht naar Namibië.  

Waarom naar Namibië? Omdat Daan en Judith de komende jaren graag willen meehelpen om christenen in Namibië toe te rusten. Zodat ze beter zullen begrijpen welke plek de kerk in de samenleving van Namibië en in het zuidelijk deel van Afrika heeft. En zodat christenen naar elkaar en naar anderen in hun omgeving kunnen omkijken en er voor elkaar kunnen zijn in allerlei situaties waar Namibiërs mee te maken hebben.  

Daan is theoloog en geeft les aan het Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS). Daar worden onder andere toekomstige predikanten opgeleid. Judith is psycholoog en werkt mee aan het Trauma Healing Network van de Bible Society Namibia. Vanuit een Bijbelse visie worden vrijwilligers van de kerk getraind om hulp te bieden aan mensen met traumatische ervaringen.  

Onze gemeente heeft toegezegd als deelgenoot bij te dragen aan deze uitzending. Dit betekent dat onze gemeente betrokken is bij deze uitzending door het werk van Daan en Judith te volgen, door financiële ondersteuning en door gebed. Met andere woorden: zij zijn ook namens onze gemeente in Namibië! Regelmatig zullen Daan en Judith een nieuwsbrief schrijven met daarin ook gebedspunten. U kunt ook informatie vinden op www.gzb.nl/daanenjudith. Op deze site zijn ook de nieuwsbrieven van Daan en Judith te vinden.

Wilt u Daan & Judith een kaartje sturen? Dat kan naar het volgende adres:  

Daan en Judith van der Kraan
NETS Compound
PO Box 158
Windhoek
Namibia